Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Актьорът Димитър Маринов разкри в студиото на сутрешния блок

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgАктьорът Димитър Маринов разкри в студиото на сутрешния блок
Коментари Харесай

САЩ привика Димитър Маринов да се прибере, но той избра да остане в България

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Актьорът Димитър Маринов разкри в студиото на утринния блок на " Нова телевизия ", че държавното управление на Съединени американски щати го е уведомило, че би трябвало да направи избор - да се прибере в този момент или да изчака края на изключителната обстановка, която обаче не се знае по кое време ще свърши. Както е известно, той има американско поданство, а в Щатите са неговата брачна половинка и двете му деца - на 7 и 14 години. Маринов е избрал да остане в България.

" Стряскаща беше цялата обстановка, тъй като въпросът беше не дали да се върна или не, ами това, че не се знае по кое време ще се върна. Дори и сега ние не сме под контракт,  Маги Халваджиян ни сподели - в случай че желаете, заминавате, получавате си парите, няма проблем. Но за мен това е въпрос на достолепие, на авторитет, на това, което съм аз - моята задача да бъда артист. Семейството ми е добре, няма проблем. Всеки от нас би трябвало да е на първа линия. Благодарение на технологиите ние се виждаме. Аз съм отсъствал и различен път от вкъщи за по месец време, този път ще е по-дълго. Има неща, които са по-важни. Да, фамилията е семейство, децата имат доста положително схващане, брачната половинка ми също. На нея не й е елементарно, тя е основен счетоводител на пожарната на нашия град. Не й е елементарно, те са на първа линия, тя е там, работи. Когато са й се обадили, тя им споделила - аз познавам брачна половинка си и той няма да промени на думата си ", описа той.

" В Съединени американски щати концепцията е да не се всява суматоха. Ню Йорк към този момент е епицентърът на света. Ние сме на 120 километра от Лос Анджелис и при нас е добре. Да, държавното управление е помогнало финансово на всеки, жена ми е получила уведомление. Тези с приход под 75 000 $ годишна заплата, ще получат по 1200 $, плюс по 500 $ на дете. В Съединени американски щати всеки щат си е обособена страна. Тръмп даде на всеки губернатор да взема решение. Там има доста добра система. Хората са доста съзнателни. В началото всички скочиха на Тръмп за това, че ограничи пътуванията от Китай, след това се одобри и по-голяма възбрана, а се оказа, че това е било за положително. Но Сиатъл, Сан Франциско и Ню Йорк продължиха с полетите и в този момент са най-горещшите точки сега. Американците са сплотени. Аз претърпях 11 септември. Това, което е типично за американеца в такива сериозни ситуаци, е, че те безусловно работят като един. Жена ми ми споделя, че нашите комшии, всеки с висок стандарт, един на различен са чукали по прилежащите порти да питат кой от какво има нужда ", описа още той.

" Очарован съм от оправянето със обстановката в България. Българинът има собствен боязън, обикновено е. Аз не съм паникьосан, доста съм оптимистичен ", приключи Маринов.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Израб
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР